Cautare

61440 de rezultate pentru "cadavrul din cisnadie imagini video" (5.13 secunde)
In anumite afectiuni este preferata una din aceste modalitati, alteori ele sunt complementare. ... Cu ajutorul tomografiei computerizate putem obtine imagini ale oricarei parti a corpului uman, de la nivel cerebral pana la extremitati.
Imagini din casa patronului Stelei Chiar daca e un tip slobod la gura, Gigi Becali se considera un bun crestin, care pune mai presus de orice familia. Gigi si sotia sa, Luminita, au trei fete, alaturi de care petrec Pastele in vila lor din Pipera.
Milioane de carti din intreaga lume pot fi gasite prin Google Books, la adresa books.google.ro. ... In prezent, acest serviciu asigura traduceri din si in 57 de limbi straine.
Elastograful permite masurarea elasticitatii tesuturilor Imagini mai precise, mai rapide ai cat mai putin iradiante pentru organism. ... Acest tip de aparate sunt deja disponibile in Europa, in special in unele spitale din Paris si Lyon.
Din cauza asta, atunci cand este ales un nou lider, el va repozitiona comutatoarele, spunand ca 'Din cauza crizei, din cauza pericolelor cu care ne confruntam in lume', stiti, unele amenintari noi si neprevazute, 'avem nevoie de mai multa autoritate, avem nevoie de mai multa putere'.
Oamenii se lasa usor si in mod constient sedusi de imagini, semn ca gena ancestrala a idolatriei inca este puternica si nu s-a nascut virusul care s-o atace.
Este uimitor ce pot face cateva imagini.
De cateva zile bune, putine sunt canalele de stiri si publicatiile care reusesc sa se abtina de la a transmite imagini si relatari de la cozile cu pensionari care doresc sa-si depuna cererile pentru obtinerea unui bilet intr-o statiune sau pentru a primi diverse pomeni.
Imagini dezolante vin din Venetia, acolo unde gondolele sunt trase pe dreapta, dupa ce tot mai multe canale raman fara apa.
Imagini spectaculoase cu primul tunel de pe o autostrada din Romania. ... Tunelul se afla pe lotul Curtea de Arges-Tigveni, parte din autostrada Sibiu-Pitesti.
Ba mai mult, ea chiar ii roaga pe realizatorii tv sa nu mai foloseasca imagini cu ea atat de des. ... Nu vreau sa ma vad permanent pe ecranele televizoarelor", a declarat Udrea care a subliniat ca zi de zi sunt folosite la televiziuni imagini cu ea.
Compania rusa Gazprom a dispus marti reluarea livrarilor de gaz catre Europa via Ucraina, in jurul orei 07.00 GMT (09.00 ora Romaniei), potrivit unor imagini transmise de postul de televiziune rus NTV.
O serie de imagini recente, oferite de serviciul Maps al Google, care acopera zona in care se presupune ca a disparut cercetatorul, sunt oferite de site-ul Amazon.com pentru utilizatorii care vor si pot participa la cautarea ambarcatiunii sau ramasitelor acesteia.
Rezultatul experimentului ne confirma din pacate temerile legate de cat de mult a afectat drogul Facebook vietile tinerilor din ziua de astazi. ... In cadrul experimentului, idivizilor le-au fost prezentate mai multe imagini, pe care trebuiau sa le asocieze cu anumite stari, prin apasarea unui buton.
PRIMELE IMAGINI CU BRAD PITT SI CHARLIZE THERON! ... In imaginile publicate din timpul pictorialului, cei doi actori par sa se simta foarte bine unul in compania altuia, iar Brad o face pe Charlize sa rada copios.
Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secunda, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, reda imaginile mai aproape de ochiul uman decat a fost posibil vreodata, aducand privitorul chiar in mijlocul actiunii.
Miriam Eugenia Soare) Ma uit pe geam si as vrea sa iau cu mine, in partea cealalta, imagini. ... Nu incerc sa retin imagini cu copiii mei, cu mama sau cu tata. ... Ca am adormit mereu inainte ca soarele sa rasara din mare si n-am apucat sa vad acest spectacol.
Imagini filmate in vila din Bucuresti devastata de tinerii care o inchiriasera pentru Revelion. Politistii au gasit sabii si urme de sange
Rusii au parcat camioane si blindate la cativa metri de reactoarele centralei nucleare de la Zaporojie si de depozitele de combustibil nuclear folosit. Imagini din satelit in acest sens au fost publicate de Ministerul britanic al Apararii.
Avem primele imagini cu biroul improvizat in carciuma din Senat de Evdochia Aelenei, fost senator AUR, acum senator neafiliat.
google-analytics.com